Tom

Jeg hedder Tom og har haft heste i mit liv, så længe jeg kan mindes, og har været Garderhusar i mine unge dage, allerede der fornemmede jeg, at jeg kunne håndtere og få heste til at fungere sammen med mig, jeg havde en connection med dem.

Hestene bliver igen en del af min hverdag , da vi flytter til et nedlagt landbrug i 97 og får hest selv, en 1 års Pinto hingst der ikke var håndteret så meget, dette blev kimen til min passion:

Groundwork og håndtering af ungheste og heste med misforstået adfærd.

Jeg er inspireret af Pat Parelli ,Clinton Anderson og Buck Brannaman og sidstnævnte er ham jeg ser mest op til og bruger hans teknikker og tilgang til hesten. https://en.wikipedia.org/wiki/Buck_Brannaman

2014 blev det år hvor jeg tog til USA på en ranch https://www.mmgranch.net/ der håndterer og rider efter Buck`s principper, han kommer her som en ven og afholder clinic`s på stedet, de fleste kender sikkert filmen.

https://buckthefilm.com/, ellers vil jeg anbefale at se den.

De tilbagemeldinger jeg får fra dem jeg har hjulpet ,har en fællesnævner : jeg udviser ro og tålmodighed –og det påvirker  både hest og ejer, får du ro på dig selv, går det over i hesten -så det er dig der kontrollerer situationen.

DET JEG GØR VIRKER FOR MIG

DU SKAL GØRE DET DER VIRKER FOR DIG

Har du brug for den ro og overblik jeg kan formidle? så kontakt mig på 53 68 81 82 eller tomhhansen@live.dk

Det koster det samme at have glæde og gode oplevelser i hverdagen med din hest, som en du bare kigger på og smider penge efter.

Med rolig og venlig hilsen Tom Hansen

                                              IMG_4171

 

Billede1